نکته مهمی که در اجرای نمای خشک باید در نظر داشت این است که مصالح مورد استفاده در زیر سازی با مصالح بکاربرده شده در نما از نظر زیبایی و مخصوصا از نظرجنس مطابقت داشته و باعث خوردگی آن ها نشود. در همه روش های نصب بهتر است نما و سطح بیرونی ساختمان توسط دوربین برداشت شده و تمام مختصات آن مشخص شود. به دلیل نمایان بودن بست های نگهدارنده و تاثیر عوامل محیطی مخصوصا رطوبت بر این اجزا بهتر است از رنگ های ضد زنگ استفاده کنیم تا تاثیری روی آنها نداشته باشد. باز و بسته نگه داشتن فضای بین ساختمان و نما، بر قیمت نمای خشک سرامیک تأثیرگذار است. در سیستم نمای خشک به دلیل کاهش وابستگی به متریال گران قیمت و همچنین فاکتورهای زیاد، کاهش قیمت بالا را می توانیم انتظار داشته باشیم که باعث شده است تا بسیاری از ساختمان ها از این سیستم استفاده داشته باشند.
نما های خشک
This data was done by behsaznama Conte nt Gener ator Demov ersi on.
نحوه اجرای نمای خشک ساختمان
با پیشرفت فناوری در سیستم نمای خشک به جای استفاده از مصالح سنتی مانند آجر، ملات تک لایه، خشت و … سیستم نمای خشک بدون استفاده از ملات و دوغاب انجام می شود. برای مثال سرامیک های پرسلانی، جذب آب بسیار پایینی و حداکثر تا ۰٫۵ درصد دارند که به همین دلیل هم چسبندگی ملات ماسه سیمان به این نوع از مصالح در حد صفر است. سازه می بایست به شکلی اجرا شود که نیروی حاصل از فشار باد و نیروهای لرزه ای در آن به حداقل برسد. نما در یک ساختمان، به سطوحی گفته می شود که با فضای باز در ارتباط است. متریال به کار رفته در نمای ساختمان سنگ و آجر می باشد. از لحاظ ایمنی، استفاده از متریال بومی سازی شده و منطبق با تکنولوژی حال حاضر برای طراحی بهتر محیط و همچنین سایر ویژگی ها، باعث شده است تا بسیاری از شرکت ها برای نما به دنبال نمای خشک باشند. این متریال از زیبایی خاصی برخوردار است و جلوه متفاوتی به ساختمان میبخشد. 3. در مقابل نفوذ آب و رطوبت از مقاومت قابل ملاحظهاي برخوردار است.
دتایل نمای خشک
طراحان در طراحی نمای این ساختمان از معماری بومی استان گیلان استفاده کرده و با تکیه بر آنالیز ویژگی های کاربردی، فرمی و هندسی المان ها در خانه های سنتی و روستایی به یک الگوی مناسبی دست یافتند. در ساخت نمای کرتین وال شیشه ای مدرن، دیوار پرده از واحدهای بزرگی تشکیل شده است که در کارخانه و مطابق با استاندارد های روز دنیا و با فناوری بسیار پیشرفته در قطعات مشخص تولید شده و به محل حمل می شوند و بر روی ساختمان نصب می شوند. این روش نسبت به روش نمایان از زیبایی خاصی برخوردار است، در این سیستم ها، پیش از نصب، عملیاتی بر روی سطح رویه انجام می شود. این پروژه ها در مناطق مختلف ایران قرار گرفته و در سبک ها و طرح های مختلفی طراحی شده و به اجرا در آمده اند. باید بدانید با طراحی اصولی نما ساختمان مدرن یک تصویر جذاب و خارق العاده در ذهن مخاطب از ساختمان خود به نمایش گذاشته اید . در این مطلب قصد داریم به بررسی این نوع نما بپردازیم. به این علت که هم دوام بیشتری دارد و هم نیازی به تعمیر و نگهداری کمتری دارد.
اسکوب فلزی برای نصب هیچ نیازی به چسب ندارد . بعضی از گزینه های گرانبها برای بالا بردن ارزش ساختمان بکار برده میشوند. دارند. از این روش میتوانید در طراحیهای مختلف نما استفاده کنید و لذا انعطافپذیری این روش بسیار بالا است. این ویژگی نمای خشک سبب شده تا بسیاری از مشکلاتی که طراحان، مهندسان، متخصصان و مدیران پروژه ها با آن روبرو هستند، برطرف شود و با استفاده از این مصالح در هر سایز، ضخامت و رنگی که لازم است، به بالا رفتن کیفیت نما و اجرای کامل طرح مورد نظر خود خواهند رسید. بافت سنگ تراورتن متخلخل است و در انواع نماهای خارجی و داخلی استفاده می شود. مصالح مورد استفاده در نما خشک چیست؟ سیستم نمای خشک نوعی از نما است که در دهه هفتاد میلادی توسط مهندسین آمریکایی جهت برجهای بلند طراحی شد و در بیشتر ایالات این کشور مورد استفاده قرار گرفت و بعد از چندین سال به دلیل کاربرد بالا و منطبق بودن با استانداردهای جدید ساختمانی وارد ایران شد. همچنین حفاظ های پنجره ها که از جنس ورقه ی آهن هستند، به المانی در طراحی نما تبدیل شدند که باعث تغییر و پویایی نما می شد.
وقتی حرفه ای ها با نما سرامیک, این است کاری که انجام می دهند، با مشکلات مواجه می شوند
اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد نمای خشک مدرن لطفا از سایت ما دیدن کنید.